Batisam, Hout, de hoeksteen van uw huis

BATISAM EN VIDEO

News :

Actu

Avec Batisam, l’âme de votre maison est en bois!


Meer infos

News :

Actu

Une réalisation Batisam à Erezée : maison & chambres d’hôtes


Meer infos

News :

Actu

Des clients satisfaits nous écrivent !


Meer infos

Mijn grootvader Clément die in de jaren ‘30 in Ovifat een zagerij en een schrijnwerkerij oprichtte, besloot in 1947 om in een bos onderaan het dorp een klein houten huis te bouwen. Toen mijn vader Vincent het roer overnam, wilde hij zijn vaders bouwtechniek verfijnen en legde zich toe op houtstapelbouw en uiteindelijk op het bouwen met een Canadees houtskelet.

Toen ik mijn diploma bio-ingenieur op zak had, besloot ik dat het bedrijf aan uitbreiding toe was. Begin jaren 2000 namen wij Batisam over, een bedrijf dat al enkele honderden huizen had gebouwd.

In onze familie is houtbouw een diepgewortelde traditie.

Samen met een Duits bedrijf ontwikkelde Batisam dat in de houtbouw een stapje voor had, een volkomen nieuw skeletontwerp. Dit ging gepaard met de nodige investeringen in nieuwe digitale machines om almaar performantere structuren te produceren.

Het begon allemaal met een klein houten huis... Vandaag bent u bij Batisam aan het juiste adres om uw droomhuis te bouwen, een stevig, degelijk geïsoleerd huis waar het gezond wonen is. Dat geef ik u als vakman op een blaadje!

Pascal Dethier - Gedelegeerd Bestuurder