Batisam

Onze houtskelethuizen zijn economisch en energiezuinig.

Een goed energiebeheer is vandaag de dag voor huizen uiterst belangrijk en dat zal het ook in de toekomst nog zijn. Daarom is het bij Batisam al jaar en dag een topprioriteit. Wij zijn trouwens een van de eerste bedrijven die zich bij het programma "Construire avec l'énergie, naturellement!" van het Waalse Gewest hebben aangesloten.

Geen loze woorden maar wel een ware verbintenis die in alle opdrachten die ons worden toevertrouwd, concreet vorm krijgt. Met onze sterk isolerende wanden gaan we zowel met een Phonopur®-skelet als met een Canadees dubbelskelet duidelijk een stap verder dan de Europese normen ter zake.

Zo helpen wij u uw energiekosten flink te drukken. Met zo’n doeltreffende isolatie blijft het in uw huis ook heel de zomer lang fris. We oogsten er zelfs succes mee in Spanje, waar we meer dan 10 huizen op de heuvels van Malaga hebben gebouwd...

Bioklimaat-, passief- of laagenergiehuis

Wanneer besparing en milieu hand in hand gaan...

Jarenlange ervaring op het gebied van de bouw van passief- en laagenergiehuizen zijn het mooiste bewijs dat Batisam zijn vak door en door kent en verzorgd werk aflevert dat door vakmensen is uitgevoerd.

Onze wanden met een U-waarde die wel 0,19W/m2U kan bedragen, zijn in combinatie met Internorm-hoogrendementsramen bijzonder geschikt voor de bouw van bioklimaat-laagenergie- of passiefhuizen. Met de kwaliteitsramen hoeft u nu niet langer te kiezen tussen isolatie en licht... wat uw comfort alleen maar ten goede komt!

Batisam-huizen zijn energiezuinig maar zorgen op de koop toe voor een constante luchtkwaliteit dankzij een systeem van gecontroleerde mechanische ventilatie dat desgewenst aan een Canadese put kan worden gekoppeld.