{galerie_image_titre}

Maak kennis met ons team

Batisam is vóór alles ook een vakbekwaam en enthousiast team. Kwaliteit staat voorop in de relatie met onze klanten, van het eerste contact tot de follow-up van de werkzaamheden.

Wij zijn één en al oor voor uw wensen en zorgen voor een nauwgezette follow-up in elke etappe van uw project. Voor u dé garantie dat uw project zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd door hooggekwalificeerde vakmensen.

Pascal Dethier

Pascal Dethier

Gedelegeerd bestuurder

Pascal heeft een degelijke universitaire opleiding achter de rug en kan bogen op meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van houtbouw. Hij leidt de firma Batisam met vriendelijke doch strenge hand en met een flinke dosis humor. U zo goed mogelijk adviseren zodat uw huis een droomhuis wordt én blijft, is voor hem een absolute must. Hij heeft oog voor schoonheid en bruist van de ideeën en ontwerpt samen met u het “perfecte plan” voor het huis dat uw persoonlijkheid weerspiegelt.

Michel Casteleyn

Michel Casteleyn

Commercieel Directeur

Michel zit nu al meer dan 30 jaar in de eengezinswoningbouw en heeft de commerciële leiding over Batisam. Voor hem staat een tevreden klant voorop !

Eric Mineur

Eric Mineur

Projectleider

Eric staat u graag te woord als u met vragen zit. Zelf stelt hij u de juiste vragen om uw project af te bakenen en uw droom te concretiseren. Met een flinke dosis gezond verstand en een onverstoorbaar goed humeur begeleidt hij u feilloos van de eerste schets totdat het huis af is.

Claude Proumen

Claude Proumen

Opmeter-Kostenramer

De altijd goedgeluimde Claude is uw technische contactpersoon bij onze firma en staat van het begin tot het einde van onze samenwerking voor u klaar. Hij is een ervaren opmeter-kostenramer en berekent uw gedetailleerde prijsofferte.

Bjorn Schumacher

Bjorn Schumacher

Montageleider

De enthousiaste en uitermate precieze Bjorn werkt nauw samen met uw architect en is een sleutelfiguur bij de succesvolle uitvoering van uw project.

Mais aussi

De monteurs

Onze monteurs bouwen de ruwbouw, al dan niet samen met u. Hun nauwgezette werkwijze en knowhow garanderen een professionele en snelle uitvoering. Ze nemen alle technische taken voor hun rekening tot de gesloten ruwbouw klaar is. De verdere bouwfasen worden vervolgens tot de finishing touch door andere vaktechnici uitgevoerd (als dit in het contract is voorzien).

De architecten

Als u zelf nog geen architect in de arm hebt genomen, kunnen wij u zelfstandige architecten aanbevelen die perfect vertrouwd zijn met het houtskeletbouwsysteem en een voorontwerp voor uw droomhuis kunnen tekenen. Beperkingen qua stijl, grootte of inrichting zijn er met ons bouwsysteem niet. De enige beperkingen waarmee u te maken kunt krijgen, zijn te wijten aan het terrein (vlak of hellend) of zijn het gevolg van de stedenbouwkundige voorschriften. De architect vervult bij de bevoegde autoriteiten van uw regio de nodige formaliteiten voor de bouwvergunning en bepaalt samen met u de details van uw project. Hij houdt ook toezicht op de werken tot de oplevering.

Onze leveranciers

Wij bezorgen u lijsten met leveranciers van bouwmaterialen en diensten, die zeer gunstige voorwaarden bieden en die aan onze kwaliteitsvoorschriften voldoen. Onderhandelen over de prijs kan u aanzienlijke kortingen op de marktprijzen opleveren… Wij staan u op verzoek dan ook graag kosteloos bij, om u voor bepaalde bouwmaterialen te helpen onderhandelen over echte bodemprijzen.