Batisam

Batisam staat voor 30 jaar knowhow

Batisam sa kan bogen op 30 jaar ervaring op het gebied van prefabwoningen en -gebouwen en heeft al meer dan 700 projecten met succes voltooid. Sinds 2000 is het bedrijf gespecialiseerd in de bouw van houtskelethuizen met sterk warmte- en geluidsisolatievermogen. Batisam-huizen die worden aangeboden als “zelfbouwproject met ondersteuning” of als “sleutelklaar project”, spelen in op de almaar groeiende vraag naar hoogperformante thermische isolatie en lagere verwarmingskosten.

Batisam

BATISAM BIEDT U
30
JAAR
BEWEZEN KNOWHOW
EN ECHTE TECHNISCHE
DESKUNDIGHEID

Bij prefabbouw kan de ruwbouw in zeer korte tijd worden opgetrokken en is men bijgevolg veel minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Ook voor de verdere werkzaamheden -afbouw, de dakwerken, de gevelbekleding en de binneninrichting- is Batisam voor u de uitgelezen bouwpartner.

Batisam was een van de eerste Waalse bedrijven die zich bij de beweging “Construire avec l’énergie, naturellement” aansloten. De k-waarde van onze wanden bedraagt immers 0,23W/m2K. Dit leverde ons ook klanten op in Spanje (isolatie tegen de warmte), Frankrijk, Luxemburg enz...

Sinds 2003 is de firma gevestigd in het Oost-Belgische Ovifat (gemeente Waimes). Ze werkt actief samen met Clément Dethier et Fils, een bedrijf dat gespecialiseerd is in algemeen bouwschrijnwerk. De gebundelde competenties zijn een garantie voor zorgvuldig gepland werk en hooggekwalificeerde vaklui. Behalve de in Ovifat geproduceerde vensterramen biedt Batisam een assortiment Oostenrijkse hoogrendementsramen, die bijzonder geschikt zijn voor de bouw van bioklimaat- of laagenergiehuizen.

Wilt u er graag meer over vernemen? Contacteer ons dan gerust voor onze catalogus of voor een gesprek.