Bespaar geld door zelf mee te bouwen!

Zelfbouw is een economische oplossing voor kandidaat-bouwers met flink wat bouwervaring. Om zo’n project tot een goed einde te brengen, hebt u tegelijk kwaliteitswerktuigen en tijd nodig. Als dat het geval is, dan is Batisam voor u de ideale bouwpartner. Wij kunnen u helpen de arbeidskosten maximaal te drukken door u van grondwerken tot afbouw bij het project te betrekken.

Batisam

KRAP BUDGET ?
ZELFBOUW IS TOT
50%
GOEDKOPER DAN DE SLEUTELKLARE VARIANT

Levering van de materialen op de bouwplaats :

De opdracht van Batisam kan dus beperkt worden tot het leveren en hulp bij het plaatsen van de huisstructuur. De ramen, deuren, isolatiematerialen en dichtheidsmembranen worden op de bouwplaats geleverd en u werkt zelf uw gesloten ruwbouw af.

Als u zich liever alleen bezighoudt met de binneninrichting, opteer dan voor de oplossing “gesloten ruwbouw”. Batisam plaatst dan het skelet, het dakgebint, de dakbedekking en de ramen. Voor alle andere werken (sanitair, elektriciteit, dekvloer, betegeling, vloer, ...) is de keuze uiteraard aan u. Batisam biedt een partnership "à la carte" en u kiest dus waar onze opdracht begint en eindigt.

Meer lesen

Vergelijk uw Houtskelet

Bouwtermijn

20%

Totaalkost

40%

Persoonlijke betrokkenheid

60%