U hoeft alleen uw intrek nog te nemen in uw droomhuis!

In tegenstelling tot de “gesloten ruwbouw”-uitvoeringsvariant hoeft u bij een sleutelklaar huis zodra de plannen klaar zijn, helemaal niets meer te doen. BATISAM voert alle werkzaamheden uit: het afzoden, het grondverzet, de riolering, het bouwen van de kelders en kruipkelders, het houten skelet, het dakgebint, de dakbedekking, de elektriciteit, de verwarming, het sanitair, de ventilatie, het leggen van de vloeren, het betegelen, de stenen buitenbekleding, de houten gevelbekleding, de bepleistering...

Batisam

Een aanspreekpersoon :

Wij willen u het leven makkelijker maken en dat doen wij met een gepersonaliseerde en gesynchroniseerde follow-up van de bouwwerkzaamheden. Een sleutelklare woning betekent echter niet een woning zonder persoonlijkheid! Met Batisam bouwt u een uniek huis volledig volgens úw wensen.

In de loop der jaren heeft Batisam flink wat ervaring opgedaan op het gebied van de meest uiteenlopende binnen- en buitenafwerkingen. Ook als uw huis er staat, kunt u bij ons nog terecht voor advies, voor de inrichting bijvoorbeeld of voor het kiezen van een keuken of sanitaire toestellen. We kunnen zelfs uw tuin ontwerpen en aanleggen, binnen of buiten een zwembad bouwen enz. om uw huis een unieke toets te geven.

Vergelijk uw Houtskelet

Bouwtermijn

20%

Totaalkost

40%

Persoonlijke betrokkenheid

60%