Batisam

De gulden middenweg tussen kosten en kwaliteit

De gesloten ruwbouw is de ideale oplossing voor kandidaat-bouwers die zelf willen meebouwen, maar dan wel met de hulp en de zekerheid van een ervaren bedrijf voor de delicate fasen. De muren, de tussenwanden, het dakgebint, de dakbedekking en de ramen worden door Batisam geleverd en geplaatst. Deze oplossing levert u een gesloten en dichte ruwbouw op. Batisam staat dus garant voor de technisch volmaakte uitvoering van uw ruwbouw.

{bulle_gros_oeuvre_nl}

Bij Phonopur+ ® kunt u al vanaf de tweede dag van de montage meehelpen en een heleboel geld besparen. Bij het Canadees dubbelskelet plaatsen wij de grote prefabelementen met een kraan. Deze wanden zijn dan “naakt”, ze bestaan met andere woorden slechts uit de buitenplaat en het skelet. Alleen het skelet van de binnenwanden wordt geplaatst, om de lasten van de balkenlaag en/of het gebint op te vangen. Dit skelet wordt dan door u geïsoleerd en bekleed. Onze technici leggen u stap voor stap uit wat u precies moet doen om een perfect resultaat te verkrijgen.

Wij laten u niet in de steek :

Mocht u dit wensen, dan kunnen wij inspringen en u met raad en daad bijstaan. U kunt steeds rekenen op onze knowhow en wij begeleiden u tot uw droomhuis af is.

Vergelijk uw Houtskelet

Bouwtermijn

20%

Totaalkost

40%

Persoonlijke betrokkenheid

60%